Arhitecții și proprietarii de afaceri au multe de reținut atunci când își luminează clădirile, spațiile de fabricație sau depozitele.
Progresele în iluminatul industrial cu LED oferă factorilor de decizie opțiuni mai rentabile, permițând libertatea creativă nelimitată a arhitectului.
Avantajele iluminării cu LED continuă să se adune.
Proiectarea, funcționarea, energia și economiile de costuri sunt toate îmbunătățite în comparație cu instalațiile convenționale cu halogenuri metalice sau fluorescente.

 • Costuri reduse
  În lumea de astăzi, afacerile și spațiile comerciale caută în permanență noi modalități de a reduce costurile și de a economisi banii lor. Corpurile de iluminat cu LED, atât pentru aplicații comerciale, cât și pentru proiecte de iluminat arhitectural, au un potențial enorm de reducere a costurilor. Reducerea consumului de energie, a deșeurilor și a costurilor de întreținere se adaugă la o tehnologie mai eficientă și la rezultate mai bune. Corpurile de iluminat cu LED pentru aplicații comerciale și arhitecturale au o varietate de avantaje dincolo de economiile de costuri, dar orice companie care dorește să reducă costurile ar trebui să ia în considerare actualizarea corpurilor de iluminat cu opțiuni moderne pentru LED-uri.
 • Eficiența energetică - Opțiunea ecologică
  Devine incredibil de clar de ce iluminatul comercial și arhitectural a făcut mișcarea de a îmbrățișa corpurile cu LED-uri atunci când se uită la energia consumată de tehnologiile învechite. Luminile cu incandescență folosesc 10% din energia pe care o consumă pentru a crea lumină vizibilă, restul se irosesc sub formă de căldură. Lămpile cu halogen ajung să irosească 80% din energia pe care o consumă sub formă de căldură și doar 20% din această energie este folosită de fapt pentru a crea lumină vizibilă. LED-urile, pe de altă parte, transformă 80% din energia consumată în lumină vizibilă și doar 20% sunt irosite sub formă de căldură.
  LED-urile sunt de departe cea mai eficientă tehnologie. În plus, LED-urile pot fi reciclate spre deosebire de becurile cu incandescență. Utilizarea corpurilor de iluminat cu LED foarte eficiente pentru aplicații de iluminat comercial și arhitectural poate avea un impact profund asupra amprentei de carbon a depozitelor, spațiilor comerciale și clădirilor mari de orice fel.
 • Opțiuni de proiectare nelimitate
  Iluminatul arhitectural se concentrează atât pe funcție, cât și pe design. Corpurile de iluminat trebuie să fie atrăgătoare vizual, oferind în același timp iluminarea dorită. Versatilitatea tehnologiei LED le permite să fie încorporate în corpuri elegante. Soluțiile de iluminare puternice asociate cu un design elegant fac din tehnologia LED opțiunea perfectă pentru soluțiile de iluminat arhitectural.
  Tehnologia LED a ajuns atât de departe în ultimii ani. Costurile au scăzut și mai mulți proprietari de afaceri iau măsurile pentru a-și îmbrăca instalațiile cu corpuri de iluminat cu LED-uri. Companiile care caută soluții de iluminat eficiente din punct de vedere al costurilor, eficiente din punct de vedere energetic și versatile au în cele din urmă capacitatea de a atinge fiecare dintre aceste obiective utilizând o singură tehnologie. Iluminatul comercial și arhitectural se confruntă cu o transformare incredibilă, împinsă înainte prin tehnologia LED extrem de eficientă și fiabilă.